Pyöräilyviikko alkaa jälleen

On jälleen jokakeväisen pyöräilyviikon aika. Tänä vuonna viikkoa vietetään 8.-16.5. Järjestyksessään 20. pyöräilyviikon teema korostaa pyöräilyn kokonaisvaltaista myönteistä vaikutusta niin yksilölle kuin yhteiskunnallekin. Iskulause ”pyöräillessä näkee enemmän” kuvaa mainiosti pyöräilyn antamia kokemuksia.

Jyväskylässä pyöräilyviikon tapahtumatarjonta on todella laaja. Tapahtumat ovat avoimia kaikille harrastajista sunnuntaipyöräilijöihin ja ne ovat tietenkin ilmaisia Harjun MTB-kisaa luukuun ottamatta. Lisää Jyväskylän pyöräilyviikosta voi lukea Jyväskylän Pyöräilyseuran sivuilta ja ohjelmien aikataulun näkee helposti tästä pdf-tiedostosta.

Hyviä poimintoja viikon varrelta voisivat olla esimerkiksi avajaisten pyöränhuoltotapahtuma kävelykadulla, äitienpäivän ajelu, poliisin pyörähuutokauppa, hidasvauhtinen yöpyöräretki ja tietenkin VII Kuvasuunnistus. Lisäksi jos haluaa lähteä ajamaan maantielle ryhmässä, tarjoaa pyöräilyviikko siihen loistavan tilaisuuden. Kynnys tulla mukaan on nyt matala.

Jyväskylän Pyöräilyseura on panostanut viikkoon todella paljon, ja uskaltaisin sanoa Jyväskylän viikon olevan parhaasta päästä koko valtakunnassa. Siksipä kannattaa osallistua!

Pyöräilyviikon viettoa blogissa

Omat työaikatauluni estävät minua osallistumasta arkipäivien mielenkiintoisiin tapahtumiin, mutta aion kuitenkin juhlistaa viikkoa blogin puolella kiristämällä hieman julkaisutahtia. Tulevan viikon artikkelit ovat vielä tätä kirjoittaessa työn alla, mutta tarkoitus olisi kirjoitella jotain ainakin Jyväskylän pyöräilyoloista. Ehkä jokin viihteellisempikin juttu on tulossa loppuviikkoa keventämään. Jälkimmäisenä sunnuntaina olisi tarkoitus ehtiä ihan ajamaankin ja rasteja kiertämään. Jälkitunnelmia voisi sitten kertoa blogissa samaan tapaan kuin viime vuonnakin.

Mainokset

, , , , , ,

%d bloggers like this: