Blogille Facebook-sivu?

Mietiskelin joulunpyhien aikaan, että kannattaisikohan blogille pistää pystyyn myös Facebook-sivu. Ajatuksena olisi, että blogia lukevat fb-käyttäjät saisivat sitä kautta kätevästi tiedon uusista blogiartikkeleista. Lisäksi tuumin, että voisin kommentoida Facebookiin esimerkiksi liikenne- ja pyöräilyaiheisia uutisia, jotka ehkä muuten jäisivät kokonaan vaille huomiota blogissa. Linkkejäkin sinne voisi laittaa.

Nyt vain epäilyttää, että olisinko fb-sivuni ainoa tykkääjä. Asia ratkennee parhaiten pienen kyselyn avulla. Vastaamiseen menee vain pari sekuntia ja jokaiselle vastaajalle annetaan palkkioksi lämmintä oloa sisimpään kiitoksena minun auttamisesta. Pidetään jännitystä yllä ja kerrotaan tulokset (ehkä) sitten myöhemmin.

(Kysely suljettu, kiitos vastanneille!)

(Artikkelia päivitetty 23.1.2012. Syy: Kysely suljettu.)

Mainokset

, , , , , , , ,

  1. #1 by Aron Viestitin on 28.12.2011 - 19:34

    Itse pohdin aikanani samaa asiaa. On toiminut kutakuinkin odotusten mukaisesti. Tykkääjiä fb-sivulle tosin ei ole ilmaantunut niin paljon kuin toivoin, mutta liikennettä blogiin sitä kautta kuitenkin tulee. Lisäksi kynnys kommentointiin tuntuu joillekin olevan pienempi facebookissa kuin blogissa itsessään. Tervetuloa visiitille: http://www.facebook.com/#!/pages/Viestitin-blogi/124254827645406

%d bloggers like this: