Viikonlopun viserryksiä

Tähän väliin yleisluontoista höpinää asiasta ja sen vierestä.

Muistanette taannoin, kun pohdiskelin blogin Facebook-sivua. Ei tullut sellaista, mutta nyt minua voi seurailla Twitterissä. Vink-vink vaan! Twitter soveltuukin hyvin tarkoitukseeni, eli uutisten ym. kommentointiin. Ja pitää minunkin opetella vihdoin tiivistämään, sillä 140 merkin viserrykseen ei kovin laajasti kirjoitella! Lisäksi Twitter on kaksisuuntainen väylä, eli saan tietoa myös muilta, kun Facebook-sivulla viestintä olisi ollut luultavasti huomattavasti yksipuolisempaa.

Ajattelin laittaa perjantaina Fillarifoorumin Jyväskylän kuvarastit -kuvasuunnistukseen seuraavaksi rastiksi erään mielestäni kauniin rakennuksen. Kuvarasti-ketjun ideana on, että yksi käyttäjä kuvaa pyöränsä tietyssä paikassa ja toisten tehtävä on etsiä sama paikka, kuvata oma pyörä paikalla ja laittaa kuva sekä vanhasta että uudesta rastista esille. Mukavaa salapoliisityötä pyörälenkeille ja paikallistuntemus karttuu huomattavasti. Ja saa ottaa valokuvia, jos sellaisesta tykkää. Hommahan soveltuu myös satunnaisemmin pyöräileville. Tulkaahan muutkin mukaan, jotta saataisiin vähän suurempi porukka ”kilpailemaan” rasteista.

Kotona rastilta ottamiani kuvia katsoessani huomasin, että seinään maalattu hahmo selvästi tuijottaa fillariani. Onneksi tyyppi oli lukittu aidan toiselle puolelle. Harmillisen huonossa kunnossa muuten nuo Kankaan alueen vanhat rakennukset. Toivottavasti niitä kunnostetaan viimeistään sitten, kun Kankaasta tulee ”uusi Lutakko”.

Tosiaan, ajattelin laittaa kuvan esille foorumille… Fillarifoorumi on ollut aika huonossa hapessa viime aikoina, enkä päässyt nytkään harrastamaan ”palstapyöräilyä”. Foorumilla on tehty serverin vaihtoa ja muuta huoltotyötä, mistä on aiheutunut katkoksia. Ensi viikolla pitäisi jo helpottaa, kuulemma. Siihen asti pitää ajella ihan oikeasti ulkotiloissa, mikä on tietysti järkyttävä kohtalo kelle tahansa foorumiriippuvaiselle.

Mainokset

, , , ,

%d bloggers like this: