Kommentointi

Pari sanaa kommentoinnista

Yleistä

Kommenttinne ovat erittäin tervetulleita. On aina mukavaa kuulla mitä mieltä lukijat ovat jutuistani. Vastailen kommentteihinne, jos minulla on asiaan jotain tähdellistä sanottavaa. Vastaukset saattavat joskus vähän kestääkin, sillä en ”päivystä” joka päivä blogissani.

Laadukkaiden kommenttienne vuoksi en käytä blogissani etukäteistarkistusta, vaan kommenttinne näkyy välittömästi kaikille lukijoille. Poistan kuitenkin asiattomiksi näkemäni kommentit yksinvaltiaan elkein. Jos kommentissasi on useampia linkkejä, automaattinen spämmisuodatin saattaa laittaa kommentin arvioitavaksi, jolloin kommentti ei näy välittömästi artikkelin alla. Näissä tapauksissa pyrin manuaalisesti hyväksymään kommentin mahdollisimman nopeasti.

Ohjeet kommentin lähettämiseksi

Pääsääntöisesti jokaista artikkelia voi kommentoida. Artikkelin alla on laatikko, johon voit kirjoittaa kommenttisi. Nimi-kohtaan voit kirjoittaa nimesi tai nimimerkkisi. Sähköpostiosoite jää vain minun tietooni, eikä sitä julkaista kommentin yhteydessä tai muutenkaan. Kotisivu-laatikkoon voit kirjoittaa oman nettisivusi tai blogisi osoitteen, jolloin muut lukijat pääsevät helposti vierailemaan sivullasi. Jos olet jättänyt sähköpostiosoitteesi, voit tilata uudet kommentit tai artikkelit sähköpostiisi.

Voit kirjautua sisään myös WordPress-. Twitter- tai Facebook-tunnuksillasi.

Kommentissa voi käyttää tavallisimpia HTML-koodeja (lihavointi, kursivointi, alleviivaus jne.). Myös tutuimmat hymiöt toimivat. 🙂

(sivu päivitetty viimeksi 22.10.2011)

Mainokset
%d bloggers like this: